1927 - 90 år - 2017

Vaagland Båtbyggeri AS er et tradisjonsrikt og solid skipsverft som ligger i Halsa kommune på Nordmøre, ca. 1,5 timers biltur midt mellom byene Trondheim, Kristiansund og Molde. Vi utvikler og bygger fartøyer for fiske, havbruk, fraktefart og andre spesialskip. Selskapet er utviklingsorientert og bygger skip mellom 20 og 90 meter i samarbeid med kunder og dyktige leverandører, både nasjonalt og internasjonalt. All bygging og utrustning foregår i moderne innendørs fasiliteter inkludert overbygd tørrdokk. Dette gir våre 46 fast ansatte medarbeidere, våre underentreprenører og innleid personell gode arbeidsvilkår og sikrer god kvalitet på våre fartøyer. Bedriften har nybygg i ordre, og arbeider med utvikling av nye prosjekter.

www.vaagland.no

Daglig leder

Vi har ambisjoner om også i fremtiden å være en attraktiv og pålitelig leverandør av kvalitetsfartøyer og beslektede kvalitetsprodukter. Til å lede selskapet videre søker vi en engasjert og forretningsorientert leder som har et sterkt ønske om å bidra til videre vekst og lønnsomhet. Du blir en del av et kompetent og framtidsrettet miljø som legger stolthet i sin historie og sine leveranser. Vi søker deg med solid erfaring fra skipsindustrien og et inkluderende og tydelig lederskap. Du evner å motivere og bygge en god lagånd som vil styrke selskapet til beste for ansatte, eiere og lokalsamfunnet. 

Arbeidsoppgaver og ansvar

Kvalifikasjoner

Vi kan tilby en utfordrende lederstilling i et spennende marked og i naturskjønne omgivelser i en kystperle på Nordmøre. Vi er behjelpelig med å skaffe bolig. Tiltredelse og lønn etter nærmere avtale.

Ønsker du ytterligere informasjon, ta kontakt med vår rådgiver i Headvisor AS, Kirsti Kalseth Sjøhaug, tlf. 977 31 680. Alle henvendelser vil bli behandlet fortrolig.  Søknadsfrist: Snarest og senest innen 2. april 2017.